Selected Aspects of the Food and Nutritional Security (FNS) and Demand for Food Diversity in the Case of Kosovo - Braha, Kushtrim
Odhad dopytu po potravinovej rozmanitosti v Kosove. Faktory, ktoré vplývajú na dopyt po potravinovej rozmanitosti. Riziká potravinovej bezpečnosti - vysoká miera chudoby, vysoká nezamestnanosť, nízka úroveň príjmov, potravinová sebestačnosť a prudký deficit obchodu s potravinami.