Free from testuje každý - Kapitán, Peter
Aj keď Slovensko nedávno oslávilo tridsiate výročie od začatia snáh dobehnúť Západ, každodenný život ukazuje, že ešte stále veľa vecí len dobieha. Výnimkou nie sú ani trendy v stravovaní, ktoré sa spravidla na našom trhu zjavia až s niekoľkoročným odstupom. Medzi takého trendy patrí aj kategória free from výrobkov, teda produktov bez lepku, laktózy, pridaných cukrov a podobne. Hoci boom v tejto oblasti prebehol na našom trhu už pred niekoľkými rokmi, výrobcovia stále vidia priestor na rast.