Integračné procesy v agropotravinárskom sektore - Gozora, Vladimír
Integračné procesy v agropotravinárskom sektore. Na príklade zabehnutých združení a spoločných podnikov doma i v zahraničí sa prezentujú dosiahnuté ciele a prínosy podnikateľských združení v agrobiznise.