Inovačná výkonnosť Slovenska a jeho regiónov - Kollár, Vojtech
Teoretické východiská, hodnotenie konkurencieschopnosti a inovačného potenciálu krajín. Konkurencieschopnosť Slovenska na globálnej úrovni prezentovaná vybranými ukazovateľmi a indexmi.