Analýza postojov k princípom spoločenskej zodpovednosti a ich uplatňovanie v praxi - Križo, Pavol
Princípy spoločenskej zodpovednosti, ako ich definuje norma ISO 26000, z dvoch pohľadov – postoje k týmto princípom a ich praktické uplatňovanie.