Reconciling Institutional Actors of Economic Diplomacy: The Case of Slovakia - Csabay, Marek
Príspevok prispieva ku konceptuálnemu diskurzu o ekonomickej diplomacii, pričom rozširuje teoretické a empirické poznatky o predmete s ohľadom na správanie sa jeho hlavných mocenských aktérov a napätie medzi nimi.