Is There “a Chinese Effect” On EU-15 Foreign Direct Investment in Central and Eastern Europe? - Štiblárová, Ľubica
Empirické overovanie možnej existencie „čínskeho efektu“, teda substitučného efektu medzi čínskou investíciou a investíciou EÚ-15 v regióne strednej a východnej Európy.