Hledání mezinárodního řádu: přístup Anglické školy k analýze mezinárodní politiky In Search of International Order: The English School Approach to the Analysis of International Politics - Karmazin, Aleš
Preskúmanie a predstavenie toho, ako anglická škola teoreticky konceptualizuje a skúma medzinárodný poriadok prostredníctvom analýzy hlboko zakorenených (takzvaných primárnych) inštitúcií a iných súvisiacich inštitucionálnych prvkov, noriem a praktík.