Investigating Critical Factors Influencing the Acceptance of E-learning during COVID-19 - Nedeljković, Ivana
Preskúmanie kľúčových faktorov, ktoré ovplyvňujú zámer študentov využívať e-learning, ako aj prediktory spokojnosti študentov s online výučbou počas pandémie COVID-19.