K otázce lokalizace původu zahraničních investic na území České republiky - Hampl, Mojmír
Vyplnenie deficitu definície obsahu slova "zahraničný" v slovnom spojení "priame zahraničné investície" a navrhnúť kategorizáciu kapitálových investícií, ktorá by zohľadňovala tak skutočný pôvod investora a skutočné miesto výroby, alebo poskytovania služby, ako aj vnímanie produktu, alebo služby, ako zahraničnej, alebo lokálnej využitím koncepcií zahraničných a domácich kruhových investícií.