Estimation of Green Bond Premiums on the Chinese Secondary Market - Janda, Karel
Skúmanie, či finančný nástroj "prémie zo zelených dlhopisov" ponúka investorom v Číne atraktívny výnos v porovnaní s inými ekvivalentnými konvenčnými dlhopismi.