Demand for Food Diversity in the Case of Kosovo - Qineti, Artan
Odhad dopytu po potravinovej rozmanitosti v Kosove. Riziká potravinovej bezpečnosti v Kosove spôsobené vysokou mierou chudoby, vysokou nezamestnanosťou, nízkou úrovňou príjmov, atď.