Chystáme veľké predajne so zážitkom - Kapitánová, Tatiana
Pandémia či inflácia menia nákupné správanie. Napriek tomu sú oblasti, na ktorých slovenskí spotrebitelia nechcú šetriť. A to na príklad na daroch pre svojich blízkych či počas sviatkov. Aj preto sieť 1. day, ktorá ponúka najmä alkohol, tabak či výberové cukrovinky, očakáva vydarenú Veľkú noc.