Kto je kto: slovenský ekonóm Imrich Karvaš - Lennerová, Ivana, 1979-
Životopis Prof. JUDr. Imrich Karvaš (* 25. február 1903, Varšany /dnes Kalinčiakovo, Levice/ – † 20. február 1981, Bratislava), slovenského národohospodára, právnika a vysokoškolská pedagóga.