[Chertkovskaya, E. - Paulsson, A. - Barca, S.: Towards a Political Economy of Degrowth. London - New York : Rowman and Littlefield International, 2019, 271 s., ISBN 9781786608963.] - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Recenzia na publikáciu, ktorá prepája radikálne ekologické myšlienky s ekonomickou perspektívou.