[Recenzia na knihu: Postrozvoj v praxi: alternatívy, ekonomiky, ontológie] - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zameriava na to, ako princípy postrozvoja a kritického rozvoja v skutočnosti fungujú v praxi.