Analýza postojov k princípom spoločenskej zodpovednosti a ich uplatňovanie v praxi - Križo, Pavol
Princípy spoločenskej zodpovednosti, vymedzené normou ISO26000, a to z dvoch hľadísk – postoje voči týmto princípom a ich samotné uplatňovanie.