Insight into Biases when Measuring Socioeconomics and Demographics of Consumers Patronizing Retailing Fashion Design Entrepreneurs: Germany’s Perspective vs. South African Requirements - Pooe, Boitumelo
Štúdium demografických a socioekonomických premenných, ktoré sú vlastné pri vykonávaní medzikultúrnej analýzy potrieb spotrebiteľov pri sponzorovaní maloobchodných podnikateľov v oblasti módneho dizajnu v Nemecku a Južnej Afrike.