Effectiveness of the Introduction of Compulsory Health Insurance in the Healthcare System of the Republic of Kazakhstan - Nugman, Almas
Systém povinného zdravotného poistenia v Kazachstane. Hodnotenie efektívnosti zavedenia povinného zdravotného poistenia do systému zdravotníctva v Kazachstane. Povinné zdravotné poistenie v Kazachstane ako základný prvok vo vývoji národnej solidarity a rovnakého prístupu všetkých obyvateľov krajiny k zdravotnej starostlivosti. Financovanie systému zdravotnej starostlivosti a zabezpečenie udržateľnosti z dlhodobého hľadiska pre zachovanie poskytovania služieb a kvality lekárskej starostlivosti.