Recyklácia a opätovné použitie betónu - Maslen, Michal
Súčasné trendy a perspektívy prístupov, zameriavajúcich sa na recykláciu betónu, ktorý je v súčasnosti globálne najpoužívanejším stavebným prvkom. Jeho produkcia vo veľkej miere prispieva ku klimatickým zmenám a energetickej záťaži. Odborná verejnosť preto dlhodobo analyzuje možnosti recyklácie a opätovného použitia betónu z demolovaných budov a stavebných prvkov.