Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania - Kubíková, Jana
Kontrolu nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania vykonávajú inšpektoráty práce. Inšpektorát práce vykonáva kontrolu a je povinný spolupracovať a poskytovať potrebné informácie v rozsahu svojej pôsobnosti. Postih za porušenie zákazu nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania.