The Evolution of Sustainability Reporting in the European Union: From Voluntary to Mandatory Disclosure - Chomová, Katarína, 1983-
Svet čelí zložitým klimatickým, sociálnym a geopolitickým problémom a riešenie priorít ESG (environmentálne, sociálne a vládne) je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Tento článok poskytuje základné informácie o smernici o nefinančnom výkazníctve, o tom, ako sa trh vyvinul, aby odhalil svoje slabé stránky, a zdôrazňuje, čo môžeme očakávať v súvislosti s ďalším vývojom NFRD v kontexte iných regulačných iniciatív Európskej únie týkajúcich sa -finančné správy a správy o udržateľnosti