Vnímanie udržateľných značiek spotrebiteľom - Korčoková, Marína, 1970-
Spotrebiteľské vnímanie dôležitosti materiálov, z ktorých sú vyrobené produkty, dôležitosti životného prostredia a problematiky ekologických značiek, značiek produktov vyrobených z udržateľných materiálov, alebo značiek takzvaných „zdravých produktov.“ Respondenti majú veľmi vysoký záujem o danú tému. Túto oblasť treba podporovať a ľudia by sa v tom mali neustále vzdelávať.