Wellbeing and Sustainability Intersection - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Vzťah medzi blahobytom na pracovisku a udržateľnosťou z rôznych hľadísk - sociálnej, ľudskej, ekonomickej a environmentálnej udržateľnosti.