Hodnotenie eko-inovačnej aktivity Slovenska v súvislosti s intenzitou výdavkov na výskum a vývoj - Ševčíková, Renáta, 1982-
Hodnotenie eko-inovačných aktivít Slovenska v porovnaní s ostatnými krajinami Európskej únie a krajinami Vyšehradskej štvorky.