Štúdium finančnej gramotnosti na technicky orientovanej univerzite - Katrenčík, Ivan
Úroveň finančnej gramotnosti na Slovensku sa pomaly zvyšuje a to aj vďaka zavedeniu jej vyučovania na základné a stredné školy. Výskum znalostí a vedomostí študentov FCHPT STU z oblasti finančnej gramotnosti a skúmanie názorov študentov na vzdelávanie a potrebu vzdelávať sa v oblasti ekonomiky a manažmentu.