Selected Problems Related to the Implementation of Talent Management Practices - Bertová, Daniela
Koncept talent manažmentu, ako posledná etapa rozvoja riadenia ľudských zdrojov. Pre úspešnú implementáciu talent manažmentu je potrebné aplikovať množstvo praktík, ktoré sú založené na princípoch. Praktiky, na rozdiel od princípov, sú viac špecifické, čo sa týka kontextu.