The Tax Competition among European Countries - Miškufová, Marta
Kvantifikácia výstupov daňovej konkurencie medzi európskymi krajinami. Štúdium medzinárodného indexu daňovej konkurencieschopnosti (ITCI) v európskom priestore a jeho časová závislosť. Zisťovanie existencie štatisticky významného vzťahu v celkovom poradí v rámci ITCI skúmaných európskych krajín v čase a ak je krajina na čele v rámci HDP na obyvateľa, či je aj na čele ITCI.