Rizik pro banky neubýva, rozvolňovat pravidla pro ně by proto nebylo moudré - Daniel, Pavel
Implementácia bankových pravidiel Basel III, ktoré majú za cieľ predovšetkým revidovať existujúce kapitálové požiadavky a zvýšiť odolnosť a pripravenosť bánk na prípadné ďalšie budúce ekonomické šoky.