Čo sa mení v daniach po 1. 1. 2023? Prehľad aktuálnych novelizácií vybraných zákonov - Pastierik, Vladimír
Prehľad zmien v zákone o dani z pridanej hodnoty (zákon o DPH), v daňovom poriadku, v zákone o dani z príjmov a ďalších predpisoch. Článok predstaví solidárny príspevok z ropy, plynu a uhlia, odvod z nadmerných príjmov a podporu nájomného bývania.