Účtovná závierka 2022 v praxi: podvojné účtovníctvo pre podnikateľov - Pastierik, Vladimír
Cieľom článku je poskytnúť praktickú pomôcku pre podnikateľské subjekty a osoby zúčastňujúce sa procesu zostavovania účtovnej závierky. Špecifická metodiky pre mikro, malé a veľké účtovné jednotky. Postupnosť krokov – úlohy pred uzavretím účtovných kníh, samotné uzavretie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky. V komplexnom príklade sa na vzoroch tlačív vysvetľuje, ako ich vyplní malá účtovná jednotka.