Impact of Selected Financial Indicators on a Company’s Reputation - Világi, Róbert, 1985-
Finančné ukazovatele vybraných spoločností a ich vplyv na zmenu skóre reputácie. Súvislosť medzi finančnými ukazovateľmi a reputáciou. Článok vyberá viacero finančných ukazovateľov a porovnáva ich so zvýšením, alebo znížením skóre reputácie za posledné roky.