Online Reputation Management of a Selected Tourism Facility - Košíková, Michaela
Cieľom práce je analyzovať reputačný manažment hotela BoHo Prague hotel na booking.com, čo súvisí so zisťovaním kľúčových faktorov pre výber hotela, jeho obľúbenosti medzi zákazníkmi a či sa zmenilo hodnotenie hotela počas pandémie COVID-19.