[Social Preferences. An Introduction to Behavioural Economics and Experimental Research, Michalis Drouvelis. Agenda Publishing, 2021. ISBN 978-1-78821-417-9.] - Tyran, Jean-Robert, 1967-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá kľúčovou oblasťou behaviorálnej ekonómie - sociálnymi preferenciami.