Moderní platforma pro řešení business process managementu - Faber, Petr
Business process management (BPM) - manažérska disciplína a súčasne technológia, ktorá sa využíva pre procesne orientované riadenie podniku. Pre modelovanie procesov sa používa tzv. Camunda modeler, ktorý umožňuje vizuálne modelovať podnikové procesy. Camunda ako moderná platforma pre riešenie BPM.