Examining the Gendered Regime of Slovak Cabinet Appointment Using a Feminist Institutionalist Perspective - Hudáčková, Silvia
Rodová politická reprezentácia a feministický inštitucionalizmus. Proces výberu ministrov a faktory, ktoré ho ovplyvňujú. Politické znevýhodnenie žien v slovenských kabinetoch. Medzinárodné rozdiely v zastúpení žien v kabinetoch.