Investigation of Procrastination Prevalence Among Employees in Small and Medium Enterprises in Slovakia - Hutmanová, Nikoleta, 1994-
Prehľad o frekvencii výskytu online prokrastinácie týkajúcej sa kancelárskych pracovníkov v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Nástroje manažérov na boj proti prokrastinačnému správaniu zamestnancov so zameraním sa na špecifiká prokrastinátorov. Praktické návrhy, ako sa vyhnúť negatívnym vplyvom prokrastinácie v práci.