The Impact of the Covid-19 Pandemic on the Rate of Adaptation of the Industry 4.0 Concept in SMEs - Stovíček, Filip, 1998-
Postoj malých a stredných podnikov k implementácii prvkov Priemyslu 4.0. Vplyv pandémie Covid-19 na rýchlosť adaptácie malých a stredných podnikov na Slovensku na Priemysel 4.0. Aktuálny stav Industry 4.0 v malých a stredných podnikoch na Slovensku.