Key Performance Indicators in the Context of Sustainable Business Development - Sekáč, Peter, 1974-
Key Performance Indicators (kľúčové ukazovatele výkonnosti) ako nástroj na efektívne riadenie podnikania. Key Performance Indicators (KPI) môžu poskytnúť informácie o tom, ako sa darí biznisu a môžu tiež identifikovať vznikajúce problémy v podniku. S KPI je možné sledovať nielen finančné výsledky spoločnosti, ale aj celkovú výkonnosť ďalších dôležitých oblastí, ako je predaj, marketing, výroba, zákazníci, dodávatelia, zamestnanci, atď. Rozdelenie KPI do oblastí riadenia v spoločnosti. Kvantifikácia možností trvalo udržateľného rozvoja spoločností. Aktuálne výzvy, bariéry a možné riešenia v oblasti trvalo udržateľného rozvoja podnikania.