Behavioural Economy Perspective on Decision-Making of the Location of the Company - Súkeník, Norbert, 1994-
Miesto behaviorálnej ekonómie v teórii podnikovej lokalizácie. Pohľady na skúmanie lokalizácie podniku. Významné poznatky behaviorálnej ekonómie v teórii lokalizácie. Skúmanie, ako si majitelia firiem vyberajú miesta pre svoje podnikanie.