Assessment of Environmental Performance and Development Sustainability of Systems Product - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Súčasná fáza vývoja výroby sa vyznačuje hľadaním presných modelov, ktoré zabezpečujú jeho udržateľnosť. Toto sa vníma hlavne ako rovnováha sociálno-ekonomických a environmentálnych pilierov rozvojových činností. Základom riadenia udržateľnosti sociálno-ekonomického rozvoja a rozvoja organizácie dnes a v blízkej budúcnosti je hodnotenie environmentálnej výkonnosti produktových systémov súvisiacich s ich celkovou sociálno-ekonomickou hodnotou.