Creating a Simulation of Assembly of a Selected Component in a Virtual Environment - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Cieľom tohto dokumentu je virtuálne prostredie, ktoré využíva modely produktov CAD a ich komponenty. Umožňuje zefektívniť návrh výrobných procesov vrátane procesov montáže. Vytvorenie takýchto výrobných modelov môže byť zdĺhavé, ale môže priniesť úsporu času a financií. Tieto úspory sú založené na implementácii už ladeného a prakticky testovaného riešenia. Článok popisuje proces vytvárania postupu virtuálneho zostavenia pre turbodúchadlo s účelom následných analýz.