Influence of Factors on the Formation of Reputation in Insurance Companies - Gerwald, Frank, 1968-
Identifikácia faktorov, ktoré sa podieľajú na vytváraní dobrého mena v poisťovníctve - všeobecná kvalita riadenia, spoločenská zodpovednosť, environmentálna orientácia, vnímanie kvality produktov a služieb, príjmy a finančná sila, zodpovedný prístup k firemným hodnotám, atď.