The Risk of Investing in the Construction of a Recreational Facility During a Pandemic - Chrobák, Marián, 1997-
Odhad rizík spojených s výstavbou rekreačných zariadení hotelového typu v k podmienkach prebiehajúcej pandémie COVID-19 na Slovensku. Odhad sa vykonáva pomocou metódy analytického hierarchického procesu (Analytic Hierarchy Process - AHP) realizovanej za predpokladu troch možných scenárov vývoja vonkajšieho ekonomického prostredia v období pandémie.