Landfilling as a Significant Environmental Burden in Slovakia - Staško, Martin, 1984-
Aktuálny stav skládkovania odpadov a odpadového hospodárstva na Slovensku. Skládkovanie ako významná environmentálna záťaž na Slovensku. Analýza množstva vyprodukovaného odpadu na Slovensku. Miera skládkovania komunálneho odpadu na Slovensku za obdobie rokov 2005 až 2020. Potrebná reforma odpadového hospodárstva v SR. Obehové hospodárstvo a dôraz na efektívne využitie odpadu.