Awareness and Perception of Intercultural Competence among Expatriates Living in Slovakia - Kozár, Patrik, 1993-
Vnímanie a povedomie o medzikultúrnych kompetencií krajanov, žijúcich na Slovensku. Krajania sa na Slovensku nepovažujú za interkultúrne kompetentných, pretože im nie je zo strany zamestnávateľa poskytnuté dostatočné školenie v danej oblasti. Praktické odporúčania.