Evaluation of Selected Slovak Bookstores Using Modern Management Analysis Tools - Vajdová, Jana, 1983-
Vybrané knihkupectvá na Slovensku (Panta Rhei, Martinus), súčasná situácia a prognóza ich budúceho vývoja. Prognóza tržieb kníhkupectva Panta Rhei. Prognóza predaja kníhkupectva Martinus. Porovnanie efektívnosti účtov Panta Rhei a Martinus na sieti Instagram. Vplyv pandémie Covid-19 na elektronický obchod knihkupectiev.