Založenie organizačnej zložky slovenskej spoločnosti s ručením obmedzeným v Rakúsku - Winkler, Martin, 1975-
Popis a odporúčania pre založenie organizačnej zložky slovenskej spoločnosti s ručením obmedzeným v Rakúsku.