Correlation between Car Sales and the GDP in EU Countries with Focus on the Impact of Covid Pandemics - Dzuro, Matúš, 1983-
Vplyv veľkého externého negatívneho faktora Covid-19 na vývoj predaja áut v krajinách EÚ vzhľadom na ich HDP.