Assessment of Electric Vehicles Lifetime Emissions Methodologies Including Suggestions for their Future Evolution - Lauko, Rastislav, 1979-
Porovnanie emisií počas životného cyklu elektrických vozidiel a áut s internými spaľovacími motormi je veľmi dôležitou úlohou. Výsledky ovplyvnia všeobecne vnímanie potenciálnych kupcov elektrických vozidiel, ako aj tvorcov politiky.